top of page

OM OSS

Vi är Teater Hallsberg

På Luciadagen 13 december 2015 träffades vi och sjösatte amatörteaterföreningen Teater Hallsberg. Vi var några av de som spelade Em@jl & Kärlek uppe på Hallsbergs hembygdsgård sommaren 2015 och några till. Vi fick ihop en styrelse med tre ledamöter och tre ersättare.

 

Vill du ha kontakt med oss så fyll i formuläret på kontaktsidan. Du kanske själv vill prova på att stå på scen? Eller gillar du att bygga kulisser och scenografi? Du kanske är en överdängare på att sy? Eller du kanske tycker om att skriva? Alla behövs vi för att en teatergrupp ska fungera.

 

Vi ses!

 

Vill du se stadgarna och eller protokollen kan du ladda ner dem här.

Stadgar

Protokoll

bildandemöte

Protokoll

konstituerandemöte

Så här ser vår första styrelse ut

Rod Cansby

Rod Cansby

Ordförande

 

Har spelat teater sedan mitten av 70-talet och även verksam som musiker. Arbetar på Studiefrämjandet med teater och bild.

Är styrelsemedlem i Amatörteatersamver-

kan i Örebro län och förbundsstyrelsemed-

lem i Amatörteaterns riksförbund

Älskar allt som har med kultur att göra

Maria Lilja Johansson

Maria Lilja Johansson

Kassör

 

Är en teaterälskande människa, som gärna gör teater både i radio och på scenen.
Har en bakgrund som dansbandssångerska i 24 år. Medverkat i en del filmer som statist.
Att jag kom med i den här teatern, beror på att jag gjort radioteater med Rod, och på den vägen är det. Hoppas att vi fortsätter och att det blir en tradition

Barbro Tergesten

Barbro Tergesten

Sekreterare

Gillar att stå på scen därför att det är roligt. Tycker att hon växer som människa, och det är bara en bonus.

Barbro har provat många saker. Har bland annat spelat volleyboll och varit ungdomstränare. Kör gärna sin motorcykel. Hon har jobbat som projektledare, ekonomiassistent, yogalärare, fruktträdsbeskärare, livscoach, och en del annat.

Bosse Erixzon

Bosse Erixzon

Styrelsesuppleant

Vet egentligen inte varför han ställer sig på scenen. Repetitioner går väl an, men sedan kommer föreställningarna, och då kommer nerverna med i spelet. Men det är ju väldigt kul, så det är antagligen därför.

Har spelat teater med lite olika föreningar och teatrar i länet. Olika grupper inom Nya Teatern, Länsteatern, Anno 1789 för TV och filmen Rallybrudar är lita av vad han har gjort.

Oscar Isaksson

Oscar Isaksson

Styrelsesuppleant

Har gått på Hällefors folkhögskolas teaterutbildning. Är intresserad av att dubba film och även att spela teater. Men kanske ännu mer att fungera bakom, som regissör eller regiassistent.  Har fungerat som regiassistent och sufflör på det senaste vi satte upp.

bottom of page