Här i arkivet kommer det finnas lite av varje.

 

 

Tanken med detta arkiv är att man ska finna lite av det vi gjort under åren. Ännu så länge finns det inte så mycket att läsa om och titta på. Men vår förhoppning är att det ska bli mer med tiden.

July 26, 2019

Ett litet jubileum - femte året vi kör på hembygdsgården. Nu är vi verkligen igång mot att bli en riktig tradition.

Och det blev publikrekord i år. En beläggning på över 80 procent. Vi är så nöjda. 
Hoppas att vi ses igen nästa gång vi sätter upp något.

Vädret var med oss även denna sommar. Inget regn på någon föreställning. Det hände att det regnade innan, eller efter, men aldrig under föreställningarna.

Det har varit mycket givande att höra era fnissanden och skratt. Om nu skratt förlänger livet, så har vi förlängt livet många år på vår härliga publik.

Tack igen härliga publik

July 27, 2018

Fjärde sommaren och nu börjar det kännas som att vi verkligen är på väg att bli en "sommarteaterinstutition" i Hallsberg. Publiken hittade hit och vi hade väldigt bra publiksiffror. Detta var en otroligt varm och torr sommar. Vi hade kanske till och med kunnat ha än mer publik om de vetat att de satt i skugga på kvällarna.
På matinéerna på söndagseftermiddagarna var det olidligt varmt på i gradäng och på scen. Endast sista föreställningen fick lite regn. Men vi väntade ut det med en halvtimme, sedan körde vi även den utan regn.

July 28, 2017

Nu har vi blivit tradition. Tredje året och vi spelade hela tolv föreställningar. Vi hade med pyroteknik denna sommar. Det small rejält två gånger varje föreställning, när det skulle föreställa att det small i verkstaden.

July 15, 2016

Andra året, och nu under egen flagg - Teater Hallsberg. Vi spelade nio föreställningar och det var ett högt snitt på besökssiffrorna. Nästan fullsatt varje föreställning. Några var till och med överfulla. Nu hade vi även vår gradäng som vi fått av Karlskoga kulturskola, tack för den. Fungerade hur bra som helst.

July 17, 2015

Detta var det första vi gjorde på Hallsbergs hembygdsgård. Innan vi startat föreningen. Studiefrämjandet i södra Närke stod för produktionen. Vi spelade bara sex föreställningar och det kom inte så mycket publik som vi hoppats på. Vi hade vädret emot oss lite grand.

Please reload