top of page

HÖNOR & SVÄRMERI SOMMAREN 2016

 

Hönor & Svärmeri är ett farsartat lustspel som utspelar sig på 50-talet. Den 39-årige John ska äntligen gifta sig med den betydligt yngre Anna. Det enda som återstår är att övertala Johns kärve far, Åke, att betala kalaset. När sen Åke försvinner, den blivande svärmodern Rigmor blir akut hungrig, drängen Gunnar bär in vedträna ett i taget och en raggare från Hidinge blir av med kläderna blir situationen alltmer komplicerad. Alltmedan hushållerskan Lisa funderar vidare på det…

Föreställningar
16 juli                 klockan 18.00
17 juli                 klockan 14.00
17 juli                 klockan 18.00
23 juli                 klockan 18.00
24 juli                 klockan 14.00
24 juli                 klockan 18.00
30 juli                 klockan 18.00
31 juli                 klockan 14.00
31 juli                 klockan 18.00


Biljettpris
Vuxna 120 kronor
Barn/ungdom 6 - 12 år 60 kronor
Familj två vuxna, två barn/ungdom 320 kr

Biljetter finns att köpa på Nortic
- www.nortic.se
- Bokas på telefon 0700-41 47 31
- Bokas via info@teaterhallsberg.se
- Eller bokas på Facebook via Rod Cansby.

Vill du ha mer information eller fråga något kan du mejla till info@teaterhallsberg.se.

Vi spelar utomhus och vid eventuellt regn bör du ta med regnkläder. Paraplyer undanbedes då de skymmer sikten för de som sitter bakom dig.

Rullstolar är inga problem, kontakta oss bara innan så vi kan planera de övriga stolarna.
Handikapptoalett finns.

Regissören har ordet...

Varför ger man sig in i sådana här projekt? Man jobbar nästan dygnet runt med allt från att jaga sponsorer och rekvisita/attribut till repetitioner och scenbygge. Min oäkta hälft blir knasig på mig, säger att jag aldrig är hemma. Och är jag hemma så sover jag eller sitter framför datorn och jobbar.
Svaret är så enkelt; för att vi älskar det vi gör. Vi är amatörer. Vi älskar detta med teater. Vi älskar att stå på scen och berätta en historia för publiken. Vi älskar att tillsammans arbeta fram en föreställning som publiken kommer att njuta av. Vi har kul när vi gör det, och vi växer som människor när vi tillsammans gör det vi gör.

När man älskar som vi gör, då är det lätt att göra uppoffringar. Jag hoppas att du kommer att älska det vi gjort, och ta med dig en bit av glädjen hem.
Jag är övertygad om att du kommer att skratta och må bra. Alla vi i Teater Hallsberg tackar dig för att du kom hit, och hoppas att du kommer ha nöje av föreställningen en lång tid framöver.

Rod Cansby
Ordförande/Regissör

bottom of page